(70) 943 4372 profiszerelo@gmail.com

Villanybojler szerelés, bojler szervíz

(70) 943-4372

Tegyük fel, hogy éppen hazaértél egy hosszú hétfő után. Nem terveztél túlórázni, a főnök mégis benn tartott, most pedig csak egyetlen dologra vágysz: egy forró fürdőre. Vagyis vágynál, mert hoppá, nincs meleg víz. A bojlernél se kép, se hang, egyszerűen semmit sem csinál. Az esti fürdő ugrott, de mi a teendő ilyenkor? Segítünk!

A rossz hír az, hogy meghibásodott a villanybojlered. A jó hír viszont, hogy a segítségedre tudunk sietni.

Mi lehet az oka a meghibásodásnak?

Nem melegít, csepeg vagy folyik? Akkor már biztos, hogy valami baja van a villanybojlernek. A hibának több oka is lehet. Elképzelhető, hogy a vízkő lehet az oka, de az is lehet, hogy kilyukadt a fenéklemez, melyet így cserélni kell. Az idők során a bojler oldala is kilyukadhatott, de egyszerűen elektromos hibáról is lehet szó. A legfontosabb, hogy bármilyen hibát észlelünk, semmiképp ne nyúljunk a bojlerhez, ne szereljük szét és ne próbáljuk megjavítani, mert a meglévőnél is nagyobb kárt okozhatunk. A feladat, hogy egyszerűen hívjunk szerelőt, mondjuk el, mit tapasztalunk és várjunk a kiérkezéséig.

Akkor is kell néha villanybojler szerelőt hívnom, ha nincs semmi baja a villanybojlernek?

Igen, érdemes, hiszen ha évente egyszer elhívunk egy szakembert, aki eltávolítja a vízkövet és átnézi a bojlert, energiát takaríthatunk meg és a szerkezet élettartamát és megnövelhetjük.