(70) 943 4372 profiszerelo@gmail.com

Hajdú bojler vízkőtelenítés

Hajdú bojler vízkőtelenítése

Napi használatban levő Hajdu bojlereknek nem akad sok hibájuk. Főleg, ha rendszeresen karban vannak tartva. Felmerülhet, hogy a felhasználók nem foglalkoznak a Hajdu bojlerek vízkőtelenítésével. Új, és régi típusú Hajdu bojlerek vásárlása esetén a garanciális időn túl is megfelelően működik, ha a készülékeket karban tartják. A legegyszerűbb karban tartási munkálatok közé tartozik a Hajdu bojlerek vízkőtelenítése.

A vízköves Hajdu bojler felismerhető tulajdonságai:

Az egyik legjellemzőbb tulajdonság, hogy a számlákon érzékeli, mivel a fogyasztást megnöveli. A bojler használat során, amikor a vizet melegíti fel, akkor zajosabb a készülék. Aztán okozhat csepegést is. Aztán a csepegés pedig zárlatot, és ha már zárlatot okozott, akkor már lehet, hogy olyan hiba keletkezik, hogy a bojlerben egyéb alkatrészt is cserélni kell. Ezt viszont a rendszeres vízkőtelenítéssel meg lehet előzni.

Villanybojler vízkőtelenítés milyen gyakran?

Erre a legegyszerűbb tömör válasz az hogy, általában 1 és 3 év között, de ha nagyon kemény a víz a területen, akkor 1-2 évente ajánlatos.

Hajdú villanybojler vízkőtelenítés ára:

^

Villanybojler vízkőtelenítés zárt rendszerű forróvíztárló 30, 80, 120 és 200 literes térfogatú készülékek esetében változó. Függ a használattól, a vízkeménységtől, az utolsó tisztítás óta eltelt időtől. Kérjen árajánlatot!

Hívjon most!

hogy kevesebb legyen a villanyszámlája, mi segítünk szakszerűen karbantartani a készülékét!

+36/70 943-4372

Hajdu bojler vízkőtelenítés

Az elektromos bojlerek vízkövesedése nem megelőzhető folyamat, maximum csökkenthető a képződő vízkő mennyisége különböző óvintézkedésekkel (például vízlágyító használata, a bojler használata kizárólag egy adott hőfokon belül). Ha szeretné higiénikus körülmények között, hosszútávon használni a Hajdu bojlerét, minden karbantartási évben igényelje az  bojler vízkőtlenítését is. Körülbelül 6 év alatt, nem ritka, hogy 10-12 liter vízkő is lerakódik a bojlerban.

Elég, ha kimarad egy karbantartási időszak (tehát két-három év helyett akár hat évre is kitolódik), és érezhetően csökkeni fog a Hajdu bojler teljesítménye a felhalmozódott vízkő mennyisége miatt. Az egyre növekedő vízkő miatt előbb elkezd csökkeni a bojler térfogata, ami miatt az elhasznált

víz visszamelegítése akár több órával kis kitolódhat a gyártó által ígért helyett. Ezzel együtt a fűtőszál nem működik többé gazdaságosan, hiszen közvetlenül a felmelegítendő vízzel érintkezik, hanem előbb az évek alatt lerakódott, egyáltalán nem elhanyagolható mennyiségű vízkővel. Röviden összefoglalva, az bojler vízkőtelenítésének kihagyásával egy rosszabb hőfokon, viszont sokkal több villamosenergiát felhasználó bojlerünk lesz.

Azon felül, hogy a vízkő által okozott csökkent teljesítmény megemeli a villanyszámlánkat, hosszabb távon egyéb problémákat is okoz. Az elhanyagolt és nem karbantartott Hajdu bojlerek nemcsak a higiénia és villanyszámla szempontjából jelenthetnek fájó pontot a háztar-

tásban. A vízkőlerakódás miatt túlmelegedő alkatrészek eléghetnek, ami a bojler meghibásodásához vezet. A csatlakozók és az elektronikát összekötő vezetékek elégésével előbb-utóbb csöpögni is elkezd a bojler, ami pedig zárlatot okoz a rendszerben. A bojler vízkőtelenítését két vagy három évente szükséges kérnie a bojler karbantartása alatt, amivel viszont a készülék teljes cseréjét is megspórolja hosszútávon.

Villanybojler vízkőtelenítés ezeken a területeken végezzük:

Vác, Váckisújfalu, Villanybojler, Sződ, Tahitótfalu, Leányfalu, Göd, Szentendre, Iklad, Veresegyház, Szada, Mogyoród, Fót, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Vácegres, Kisnémedi, Püspökszilágy, Veresegyház, Csörög, Nagymaros, Dömös, Szob, Szokolya, Szendehely, Nógrád, Rétság, Őrbottyán, Romhány, Bercel, Kosd, Rád, Budapest, Budaörs, Csobánka, Solymár, Üröm, Budakeszi, Telki, Páty, Biatorbágy, Törökbálint, Tárnok, Érd, Százhalombatta, Ercsi, Diósd, Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Bugyi, Ócsa, Dabas, Felsőpakony, Gyál, Vecsés, Üllő, Monor, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Nagytarcsa Maglód, Gyömrő, Vácrátót, Verőce, Váchartyán, Vácduka, Pomáz, Budakalász, Püspökhatvan, Káló, Kartal, Bag, Gödöllő, Galgamácsa,