(70) 943 4372 profiszerelo@gmail.com

Villanybojler vízkőtelenítés

Villanybojler vízkőtelenítés, tisztítása teljes felújítással

Villanybojler tisztítása, vízkőtelenítése

Villanybojler javítása Budapesten és Pest megyében

 

A villanybojlerek igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen praktikus megoldást jelentenek a mindennapokban. A kellemes meleg víz azonnal rendelkezésére áll, hogy egy frissítő reggeli zuhannyal indítsa napját. Azonban nem szabad megfeledkezni a megfelelő karbantartásról sem. A legjobb minőségű termékek sem elég hatékonyak amennyiben nem gondoskodik az időszakos tisztításról.

A víz minősége régiónként változik, azonban idővel minden bizonnyal rengeteg lerakódás képződik a villanybojlerekben. A lerakódások és egyéb szennyeződések eltávolítása céljából pedig mindenképpen érdemes szakembert hívnia. Elejét veheti a kellemetlen dugulásnak és a szennyezett vízzel való érintkezésnek.

Amennyiben szolgáltatásainkat választja garantáltan megnövelheti a szerkezet élettartamát. A vízkő következtében sokkal nehezebben melegszik fel a víz, mely a bojlerek túlmelegedéséhez is vezethet.

Sokkal több energiát használ el a víz melegítése során. A szakszerűen tisztított bojlerrel tehát akár pénzt is spórolhat, hiszen a villanybojler hatékonyan működhet, így sokkal kevesebb árammal érheti el a kívánt hatást.

Természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy sokkal tisztább víz folyik majd a csapokból. Két három év lefolyása alatt rengeteg szennyeződés gyűlhet fel a bojlerekben, melyek a vízzel közvetlenül érintkeznek. A megfelelő, szakszerű tisztítás során a bojler egészét teljesen megtisztítjuk, mely természetesen a vízkőmentesítést is magába foglalja.

Egy kis befektetéssel és előrelátással tehát sokkal tisztább vizet és hosszabb élettartamú bojlert nyer. A munkákat célszerű két-három évente elvégeztetni. Szakértőink minden Magyarországon kapható villanybojler javítását vállalják. Budapesten és környékén, rövid időn belül elérhetőek vagyunk.

Villanybojlerek vízkőtelenítés előnyei:

^

Kevesebbet fog fizetni az áramért.

^

Megnöveli a villanybojler élettartamát.

^

Tisztább melegvizet kap a vízmelegítőből.

Ugye nem akar ilyen vízköves villanybojlerből fürödni?

A villanybojlerek tisztítását célszerű 1-2 évente elvégeztetni.

Villanybojler szerviz árak

 

  • Hajdú bojler vízkőtelenítés: 13000,- tól. 

 

  • Hajdú bojler felújítása: 20000,- tól