Tag Archives: villanybojler javítás

Villanybojler javítás Budapest és Pest megyében

Villanybojler javítás Budapest és Pest megyében

Villanybojler specialista. Hívjon most!

Miért érdemes a villanybojler szerelőnket hívni?

  • Mert a lyukas bojlereket is 90%-ban tudjuk javítani.
  • Mert akár a bejelentés napján is tudunk menni villanybojlert javítani ( a munkáink függvényében)
  • Mert Hajdú és Ariston bojler szakszerviz vagyunk
  • Mert ha bojler cserére szorul, akkor mi mindent megoldunk Ön helyett ( visszük az új villanybojlert, így nem kell utána járnia, intéznie a bojler beszerzését)
  • Mert nem csak Budapesten, hanem Pest megyében is dolgozunk
  • Mert bármilyen villanybojler meghibásodást meg tudunk javítani

Hétköznapi használatban levő készülékek egyik nagy ismertető jele, hogy mindig akkor romlik el, amikor nem számít rá az ember. Minden háztartás közös jellemzője, hogy hétköznapi rendszeres használatban van a meleg víz tisztálkodásra, főzésre, takarításra. Szinte nélkülözhetetlen a minden napjainkban. Így ha nincs, mert elromlik az meleg víz elő állítására alkalmas készülék, elég nagy probléma szokott lenni. Példának okáért vasárnap este. Ez ilyen murphy törvénye szokott lenni. Természetesen a hétfő pedig már rendes munkanap, így szükségünk lenne reggel a készülékre, de nem működik. Gyorsan az interneten találják magukat az ügyfelek, hogy minél gyorsabban elhárítsák a felmerült hibát. Keresnek, és nem találnak szakembereket. De az ügyfélnek kell egy jó villanybojler szerelő szakemberre. Igen, ám de a piac igen nagy. Számos szerelővel találkozhatunk, akinek a kiszállási díja az egeket veri. Majd elkér az alkatrészért plusz pénzt, ki sem cseréli, majd ott tartunk, hogy a készülék ismét nem működik. De igazából, az a legnagyobb kérdés, hogy hogyan válasszunk példának okáért villanybojler szerelőt? MI az ügyfélnek a hiteles villanybojler szerelő? Sok oldalon lehet hirdetést találni ezzel kapcsolatban. „Egy órán belül kiszállással ott vagyok.” Ezek általában megtévesztőek, mert egy jó szerelőnek, szinte minden napra van munkája. Szomszédok is szoktak szerelő ajánlani, de ez sem minden esetben célra vezető. A villanybojler szerelők általában szakosodnak egy márkára, hiszen abból is akad bőven a termékcsaládban legalább 50 féle készülék. Mit vállal egy szerelő? Vállal cserét, karbantartást, a készülék vízkőtelenítését, szervízelést, javítást. Ez gyakorlatilag az összes szolgáltatás, amelyet igénybe lehet venni egy bojler esetében. Érdemes megnézni a hirdetésekben, hogy minden ilyen szolgáltatást el tudnak vállalni. Ha ezeket el tudja végezni, akkor valószínűleg rendes szakemberrel van dolga az ügyfélnek. Így az ügyfél számára a minél több szakszerű munka elvégzésére alkalmas a szakember, akkor hiteles. A jó szakembereket a legjobb esetekben beszereléskor és karbantartáskor látjuk a lakásunkban. Ezeknek a költsége pedig igen kedvező lehet, ha szintén találunk egy jó szakembert lakhelyünkhöz közel. Kétségbe esni nem kell, a jó villanybojler szerelő szakember hatályos időn belül megoldja, hogy a háztartásokban a bojlerek ismét betöltsék a megfelelő funkciójukat.

Ezeken a területeken vállalunk villanybojler szerelést:

Villanybojler szerelés, szerviz, javítás:

Vác, Váckisújfalu, Villanybojler, Sződ, Tahitótfalu, Leányfalu, Göd, Szentendre, Iklad, Veresegyház, Szada, Mogyoród, Fót, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Vácegres, Kisnémedi, Püspökszilágy, Veresegyház, Csörög, Nagymaros, Dömös, Szob, Szokolya, Szendehely, Nógrád, Rétság, Őrbottyán, Romhány, Bercel, Kosd, Rád, Budapest, Budaörs, Csobánka, Solymár, Üröm, Budakeszi, Telki, Páty, Biatorbágy, Törökbálint, Tárnok, Érd, Százhalombatta, Ercsi, Diósd, Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Bugyi, Ócsa, Dabas, Felsőpakony, Gyál, Vecsés, Üllő, Monor, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Nagytarcsa Maglód, Gyömrő, Vácrátót, Verőce, Váchartyán, Vácduka, Pomáz, Budakalász, Püspökhatvan, Káló, Kartal, Bag, Gödöllő, Galgamácsa,

Villanybojler szerelés, bojler szerviz

hajdu-bojler-szerviz

Villanybojler szerelés, bojler szerviz

Tegyük fel, hogy éppen hazaértél egy hosszú hétfő után. Nem terveztél túlórázni, a főnök mégis benn tartott, most pedig csak egyetlen dologra vágysz: egy forró fürdőre. Vagyis vágynál, mert hoppá, nincs meleg víz. A bojlernél se kép, se hang, egyszerűen semmit sem csinál. Az esti fürdő ugrott, de mi a teendő ilyenkor? Segítünk!

A rossz hír az, hogy meghibásodott a villanybojlered. A jó hír viszont, hogy a segítségedre tudunk sietni.

Mi lehet az oka a meghibásodásnak?

Nem melegít, csepeg vagy folyik? Akkor már biztos, hogy valami baja van a villanybojlernek. A hibának több oka is lehet. Elképzelhető, hogy a vízkő lehet az oka, de az is lehet, hogy kilyukadt a fenéklemez, melyet így cserélni kell. Az idők során a bojler oldala is kilyukadhatott, de egyszerűen elektromos hibáról is lehet szó. A legfontosabb, hogy bármilyen hibát észlelünk, semmiképp ne nyúljunk a bojlerhez, ne szereljük szét és ne próbáljuk megjavítani, mert a meglévőnél is nagyobb kárt okozhatunk. A feladat, hogy egyszerűen hívjunk szerelőt, mondjuk el, mit tapasztalunk és várjunk a kiérkezéséig.

Akkor is kell néha villanybojler szerelőt hívnom, ha nincs semmi baja a villanybojlernek?

Igen, érdemes, hiszen ha évente egyszer elhívunk egy szakembert, aki eltávolítja a vízkövet és átnézi a bojlert, energiát takaríthatunk meg és a szerkezet élettartamát és megnövelhetjük.