Hajdú bojler vízkőtelenítés

Hajdú bojler vízkőtelenítése

Napi használatban levő Hajdu bojlereknek nem akad sok hibájuk. Főleg, ha rendszeresen karban vannak tartva. Felmerülhet, hogy a felhasználók nem foglalkoznak a Hajdu bojlerek vízkőtelenítésével. Új, és régi típusú Hajdu bojlerek vásárlása esetén a garanciális időn túl is megfelelően működik, ha a készülékeket karban tartják. A legegyszerűbb karban tartási munkálatok közé tartozik a Hajdu bojlerek vízkőtelenítése.

A vízköves Hajdu bojler felismerhető tulajdonságai:

vizkotelenitesAz egyik legjellemzőbb tulajdonság, hogy a számlákon érzékeli, mivel a fogyasztást megnöveli. A bojler használat során, amikor a vizet melegíti fel, akkor zajosabb a készülék. Aztán okozhat csepegést is. Aztán a csepegés pedig zárlatot, és ha már zárlatot okozott, akkor már lehet, hogy olyan hiba keletkezik, hogy a bojlerben egyéb alkatrészt is cserélni kell. Ezt viszont a rendszeres vízkőtelenítéssel meg lehet előzni.

Villanybojler vízkőtelenítés milyen gyakran?

Erre a legegyszerűbb tömör válasz az hogy, általában 1 és 3 év között, de ha nagyon kemény a víz a területen, akkor 1-2 évente ajánlatos.

 Hajdú villanybojler vízkőtelenítés ára:

Villanybojler vízkőtelenítés  zárt rendszerű forróvíztárló 30 és 80 literes térfogatú készülékek esetében 13.000,-

Villanybojler vízkőtelenítés  zárt rendszerű forróvíztárló 120 és 200 literes térfogatú készülékek esetében 15.000,-

Hívjon most, hogy kevesebb legyen a villanyszámlája, mi segítünk szakszerűen karbantartani a készülékét!

Villanybojler vítkőtelenítés  ezeken a területeken végezzük:

Vác, Váckisújfalu, Villanybojler, Sződ, Tahitótfalu, Leányfalu, Göd, Szentendre, Iklad, Veresegyház, Szada, Mogyoród, Fót, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Vácegres, Kisnémedi, Püspökszilágy, Veresegyház, Csörög, Nagymaros, Dömös, Szob, Szokolya, Szendehely, Nógrád, Rétság, Őrbottyán, Romhány, Bercel, Kosd, Rád, Budapest, Budaörs, Csobánka, Solymár, Üröm, Budakeszi, Telki, Páty, Biatorbágy, Törökbálint, Tárnok, Érd, Százhalombatta, Ercsi, Diósd, Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Bugyi, Ócsa, Dabas, Felsőpakony, Gyál, Vecsés, Üllő, Monor, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Nagytarcsa Maglód, Gyömrő, Vácrátót, Verőce, Váchartyán, Vácduka, Pomáz, Budakalász, Püspökhatvan, Káló, Kartal, Bag, Gödöllő, Galgamácsa,

Hajdu villanybojler szerelő Budapest

Hajdu villanybojler szerelő Budapest

Minden napos eset lehet, hogy a Hajdu villanybojlere meghibásodik. Ezért szakemberhez szoktak fordulni, hogy a meghibásodást, minél hamarabb elhárítsák. A leggyorsabb forrás lehet, ha Hajdu villanybojler szerelőt keresnek, aki az összes típust ismeri. Gyakori hiba jelenségeknek minősülnek a következők: nem kapcsol be, valamelyik belső alkatrész meghibásodik, csepeg, zárlatot okoz a villanybojler, leveri a biztosítékot.

Mielőtt nagyobb a bajt, vagy kárt okozna a hiba a készülékben, vagy a lakásban, érdemes szakemberrel felvenni a kapcsolatot, hogy a lehető legkevesebb legyen a villanybojler szerelési költsége.

 

A cég kifezetten szakosodott a következő termékekre, és szolgáltatásokra: Hajdu villanybojler szerelés, Hajdu villanybojler karbantartás.

 

Hétfőtől péntekig a szakszerviz áll az Ön rendelkezésére. Érdeklődjön a következő telefonszámon:

Villanybojler javítás Budapest és Pest megyében

Villanybojler javítás Budapest és Pest megyében

Villanybojler specialista. Hívjon most!

Miért érdemes a villanybojler szerelőnket hívni?

 • Mert a lyukas bojlereket is 90%-ban tudjuk javítani.
 • Mert akár a bejelentés napján is tudunk menni villanybojlert javítani ( a munkáink függvényében)
 • Mert Hajdú és Ariston bojler szakszerviz vagyunk
 • Mert ha bojler cserére szorul, akkor mi mindent megoldunk Ön helyett ( visszük az új villanybojlert, így nem kell utána járnia, intéznie a bojler beszerzését)
 • Mert nem csak Budapesten, hanem Pest megyében is dolgozunk
 • Mert bármilyen villanybojler meghibásodást meg tudunk javítani

Hétköznapi használatban levő készülékek egyik nagy ismertető jele, hogy mindig akkor romlik el, amikor nem számít rá az ember. Minden háztartás közös jellemzője, hogy hétköznapi rendszeres használatban van a meleg víz tisztálkodásra, főzésre, takarításra. Szinte nélkülözhetetlen a minden napjainkban. Így ha nincs, mert elromlik az meleg víz elő állítására alkalmas készülék, elég nagy probléma szokott lenni. Példának okáért vasárnap este. Ez ilyen murphy törvénye szokott lenni. Természetesen a hétfő pedig már rendes munkanap, így szükségünk lenne reggel a készülékre, de nem működik. Gyorsan az interneten találják magukat az ügyfelek, hogy minél gyorsabban elhárítsák a felmerült hibát. Keresnek, és nem találnak szakembereket. De az ügyfélnek kell egy jó villanybojler szerelő szakemberre. Igen, ám de a piac igen nagy. Számos szerelővel találkozhatunk, akinek a kiszállási díja az egeket veri. Majd elkér az alkatrészért plusz pénzt, ki sem cseréli, majd ott tartunk, hogy a készülék ismét nem működik. De igazából, az a legnagyobb kérdés, hogy hogyan válasszunk példának okáért villanybojler szerelőt? MI az ügyfélnek a hiteles villanybojler szerelő? Sok oldalon lehet hirdetést találni ezzel kapcsolatban. „Egy órán belül kiszállással ott vagyok.” Ezek általában megtévesztőek, mert egy jó szerelőnek, szinte minden napra van munkája. Szomszédok is szoktak szerelő ajánlani, de ez sem minden esetben célra vezető. A villanybojler szerelők általában szakosodnak egy márkára, hiszen abból is akad bőven a termékcsaládban legalább 50 féle készülék. Mit vállal egy szerelő? Vállal cserét, karbantartást, a készülék vízkőtelenítését, szervízelést, javítást. Ez gyakorlatilag az összes szolgáltatás, amelyet igénybe lehet venni egy bojler esetében. Érdemes megnézni a hirdetésekben, hogy minden ilyen szolgáltatást el tudnak vállalni. Ha ezeket el tudja végezni, akkor valószínűleg rendes szakemberrel van dolga az ügyfélnek. Így az ügyfél számára a minél több szakszerű munka elvégzésére alkalmas a szakember, akkor hiteles. A jó szakembereket a legjobb esetekben beszereléskor és karbantartáskor látjuk a lakásunkban. Ezeknek a költsége pedig igen kedvező lehet, ha szintén találunk egy jó szakembert lakhelyünkhöz közel. Kétségbe esni nem kell, a jó villanybojler szerelő szakember hatályos időn belül megoldja, hogy a háztartásokban a bojlerek ismét betöltsék a megfelelő funkciójukat.

Ezeken a területeken vállalunk villanybojler szerelést:

Villanybojler szerelés, szerviz, javítás:

Vác, Váckisújfalu, Villanybojler, Sződ, Tahitótfalu, Leányfalu, Göd, Szentendre, Iklad, Veresegyház, Szada, Mogyoród, Fót, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Vácegres, Kisnémedi, Püspökszilágy, Veresegyház, Csörög, Nagymaros, Dömös, Szob, Szokolya, Szendehely, Nógrád, Rétság, Őrbottyán, Romhány, Bercel, Kosd, Rád, Budapest, Budaörs, Csobánka, Solymár, Üröm, Budakeszi, Telki, Páty, Biatorbágy, Törökbálint, Tárnok, Érd, Százhalombatta, Ercsi, Diósd, Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Bugyi, Ócsa, Dabas, Felsőpakony, Gyál, Vecsés, Üllő, Monor, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Nagytarcsa Maglód, Gyömrő, Vácrátót, Verőce, Váchartyán, Vácduka, Pomáz, Budakalász, Püspökhatvan, Káló, Kartal, Bag, Gödöllő, Galgamácsa,

Gázbojler cseréje villanybojlerre

Gázbojler cseréje villanybojlerre

gazkeszulek-csere-villanybojlerre

Régi cseréje újra. Kisebb készüléket nagyobbra.

Eljött az idő, hogy lecserélje a gázbojlerét villanybojlerre. Ez egy jó döntésnek minősül. A következő készülékek közül érdemes választani: Hajdu, Ariston, Gorenje villanybojler készülékeket. A villanybojler szervizünk vállalja a meglévő készülék eltávolítását. Az új készülék felszerelését és ennek üzembe helyezését. Továbbá elszállítja a régi bojlert amennyiben kéri ezt, viszont ez már veszélyes hulladéknak számít, így 3000,- kerül az elszállítása.  A villanybojler készülék felszerelése után szakszerű üzembe helyezés követi. Csak szakemberre bízza a bojler beszerelését, üzembe helyezését. Villanybojler szerelőnk rendelkeznek a megfelelő tudással. A szerelők magas színvonalon dolgoznak. Megbízható szakembert keres, akkor keresse fel bátran az oldalon található munkatársunkat, aki szívesen segít Önnek bármiben, Budapesten és Pest megyében.

Gázbojler cseréje villanybojlerre ár:

Amit tartalmaz az ár:

 • Új villanybojler leszállítása
 • Új villanybojler felszerelése
 • Régi gáz bojler leszerelése
 • Gázcsap le dugózása
 • Kémény nyílás le dugózása
 • Elektromos csatlakozás bekötése 2 folyóméteren belül.
 • Új víz bekötése

Amit nem tartalmaz az ár:

 • Új elektromos kiépítés a 2 méter felett
 • Régi lebontott gázkészülék és tartozékai
 • Kondenzvíz elvezetése

Gázbojler helyett Hajdú villanybojler árak Budapest és Pest megyében:

Hajdú Aquastic 50 ERP literes villanybojlerrel: 100.000,-

Hajdú Aquastic 80 ERP literes villanybojlerrel: 115.000,-

Hajdú Aquastic 120 ERP literes villanybojlerrel: 125.000,-

Hajdú Aquastic 150 ERP literes villanybojlerrel: 140.000,-

Hajdú Z- 50  literes villanybojlerrel: 110.000,-

Hajdú Z- 80  literes villanybojlerrel: 125.000,-

Hajdú Z- 120  literes villanybojlerrel: 155.000,-

Hajdú Z- 150  literes villanybojlerrel: 160.000,-

hajdu_z_80_elektromos_bojler

Gázbojler helyett Ariston Velis Evo vls villanybojler árak Budapest és Pest megyében:

Ariston Vellis 50 evo vls  literes villanybojlerrel: 100.000,-

Ariston Vellis 80 evo vls  literes villanybojlerrel: 105.000,-

Ariston Vellis 100evo vls  literes villanybojlerrel: 110.000,-

velis-evo-80

Mit tegyek, ha meghibásodott a Hajdu villanybojlerem?

Mit tegyek, ha meghibásodott a Hajdu villanybojlerem

Sokaknak van otthon Hajdu villanybojlerre, hiszen egy megfelelően karbantartott szerkezet akár 20- 25 évig is üzemelhet anélkül, hogy szerelő látta volna. Természetesen ezt követően sem kell kidobni, egy alapos karbantartás után még évekig szolgálhat minket. Lássuk, melyek a leggyakrabban előforduló hibák ennél a típusnál!

 Nem jön meleg víz, hiába szeretném!
Van a bojlerben egy, a meleg víz szállításáért szükséges merülő cső, amely a vízmelegítő tartályból „hozz el” nekünk a meleg vizet. Ha ez a cső kilyukad, megreped, vagy bármilyen módon meghibásodik, akkor egyszerűen hamarabb elfogy majd a meleg víz, mert nem lesz képes a megfelelő szállításra. Ennek javítása azért is sürgős, mert amíg nem cseréli kik egy szakember ezt a csövet, addig hiába nyitjuk meg a meleg vizes csapot, maximum langyos vízre számíthatunk a hiba mértékétől függően.

 

Folyik a víz a bojlerből
Az idők során ennek a szerkezetnek rengeteg terhet kell elviselnie, éppen ezért egy idő után igencsak elhasználódik. Ahogy elindul a fűtés a bojlerben, nő a víz térfogata, ezzel együtt pedig a víz nyomása is. Mivel a szerkezetben van egy biztonsági szelep, így ezzel lekerül a teher a nyomáscsökkentőről. Ha ez meghibásodik, akkor a szelep folyamatosan engedi a vizet, így érdemes mielőbb szakember hívnod!

Úgy látom, hogy vízköves a bojlerem. Lehetséges ez?
Igen, lehetséges, hiszen a fűtőszálon és környékén igen nagy a hőmérséklet ingadozás, ami a fűtőszál repedéséhez is vezethet. Érdemes akkor is szerelőt hívni, ha nem tapasztalunk hibát, így megelőzhetjük a bajt egy vízkő mentesítéssel. Egyébként a fűtőszálat is érdemes időről időre cserélni, hiszen egy esetleges hiba a belső tartály sérüléséhez is vezethet, amely újabb és újabb hibákat vonhat maga után.

Mivel rendszerint már igen régen beszerelt szerkezetekről van szó, érdemes időről időre egy kis figyelmet szentelni nekik egy szakember bevonásával. Ha már rendellenességet tapasztalunk, biztosan van valami baj, ami miatt a zsebünkbe kell nyúlnunk. Megelőzés esetén azonban elkerülhetőek a komolyabb gondok.

Villanybojler szerelés, bojler szerviz

hajdu-bojler-szerviz

Villanybojler szerelés, bojler szerviz

Tegyük fel, hogy éppen hazaértél egy hosszú hétfő után. Nem terveztél túlórázni, a főnök mégis benn tartott, most pedig csak egyetlen dologra vágysz: egy forró fürdőre. Vagyis vágynál, mert hoppá, nincs meleg víz. A bojlernél se kép, se hang, egyszerűen semmit sem csinál. Az esti fürdő ugrott, de mi a teendő ilyenkor? Segítünk!

A rossz hír az, hogy meghibásodott a villanybojlered. A jó hír viszont, hogy a segítségedre tudunk sietni.

Mi lehet az oka a meghibásodásnak?

Nem melegít, csepeg vagy folyik? Akkor már biztos, hogy valami baja van a villanybojlernek. A hibának több oka is lehet. Elképzelhető, hogy a vízkő lehet az oka, de az is lehet, hogy kilyukadt a fenéklemez, melyet így cserélni kell. Az idők során a bojler oldala is kilyukadhatott, de egyszerűen elektromos hibáról is lehet szó. A legfontosabb, hogy bármilyen hibát észlelünk, semmiképp ne nyúljunk a bojlerhez, ne szereljük szét és ne próbáljuk megjavítani, mert a meglévőnél is nagyobb kárt okozhatunk. A feladat, hogy egyszerűen hívjunk szerelőt, mondjuk el, mit tapasztalunk és várjunk a kiérkezéséig.

Akkor is kell néha villanybojler szerelőt hívnom, ha nincs semmi baja a villanybojlernek?

Igen, érdemes, hiszen ha évente egyszer elhívunk egy szakembert, aki eltávolítja a vízkövet és átnézi a bojlert, energiát takaríthatunk meg és a szerkezet élettartamát és megnövelhetjük.